Hippukirja

Videopäiväkirjan oheislukemistot, olkaa niin hyvät!

Jakso 3:
Minulta kysellään usein, kuinka värjään, millä väreillä ja mitä lankoja. Tässä jaksossa kerron hieman perusjuttuja aiheesta. Ja jee! Paremmalla laadulla :D

Huomaathan, että tämä ei ole tutoriaali, vaan pikemminkin pikainen ja hyvin suunnittelematon kertomus siitä, kuinka mä sen teen.

Linkit:

Neulomukset:
- Moroccan Tote
- Ease Sweater
- Stripe Study Shawl - ei Different Lines :)

Värjäys:
- Dharma Acid Dyes

Lämpimästi suosittelemani Etsy-kaupat:
- Yarngrimoire
- KeesiIndustries

Jakso 2:
Toka jakso on varsinainen kissaspesiaali! Kissat saivat suuren paketillisen postia, joten vilkaisepa, kuinka meidän kävi!

Jakso 1:
Jee, eka jakso! :) Tutustutaan ja katsotaan, mitä Hippusia-Johannan puikoilla tällä hetkellä on (niitä projekteja onkin ihan liikaa..).
Videon kuvaamisen jälkeen vastoinkäymiset vaan jatku ja jatku, mutta sain lopulta tän pakattua niin, ettei uppaaminen kestä 1005 minuuttia :D Laatu toki kärsi käsittelyssä, mutta nyt mennään näillä! Jos homma ottaa tuulta alleen, niin hommataan sitten joku parempi keino :) Kaikista töistä on kuitenkin aina viimeistään valmiina parempia kuvia Ravelryssä ja Instagramissa.

Näistä höpötin:

WIPit:
- Exploration Station, sukkalankaversio ja alpakkaversio
- Moroccan Tote
- La Mancha's Giants
- Villiviini
- The Coziest Memory
- In and Out
- Ease
- April

Suunnitelmissa:
- Tilted Triangle
Muita neulepodcastaajia:
- Tuin kutomo
- Kiukkulintu
- mewii

M is for Make
Tiinun kolmiopussukan ohje

Muuta:
Samoja kassikahvoja ei enää ollut Ebayssa tarjolla, mutta vastaavia löytyy hakusanoilla 'leather handles 22 inch'. Mahonkiin mätsäävät magneettinepparit ja niiden alle pienet nahkapaikat löytyivät paikallisen suutarin varastoista :)

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin ihanat videosi ja ensimmäisessä videossasi vilahtelee keskeneräisille töille tekemäsi kolmio pussukat, ihastuin niihin... Voisiko sinulta mahdollisesti tilata sellaista?? :)

    VastaaPoista
  2. Sinulla on mielenkiintoinen podcast! Seuraavaa jaksoa odotellessa.. :)
    Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista